Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΠΛΑΝΗΤΗΣ "ΑΙΣΧΟΣ" ΚΑΛΕΙ ΕΛΛΑΔΟΧΩΡΟ

Ο πλανήτης Α Ι Σ Χ Ο Σ δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια από την ένωση ηλεκτροφόρων πετρωμάτων ΑΝΕΧΕΙΑΣ.
Οι κάτοικοι του ποικίλουν σε είδος και χαρακτηρίζονται από μια μικρή, φωτεινή επιγραφή κοντά στο στήθος, η οποία συμβολίζει την λέξη ΦΩΤΙΑ.

Ο πλανήτης εκπέμπει θερμότητα σε πολύ υψηλά επίπεδα και τις νύχτες η ατμόσφαιρα γίνεται ανυπόφορη και οι ανάσες βαριές και παρατεταμένες…
Δεν βλέπουμε όνειρα. Μόνο εικόνες σε χρόνους παρελθοντικούς, παροντικούς, μελλοντικούς και κυρίως λόγω ανεπάρκειας επιστημονικών γνώσεων για την ακριβή περιγραφή του χρόνου, ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ.

Γράφει η Όλγα Βουτσικάκη
Τροφή και νερό βρίσκουμε στην λέξη ΕΛΠΙΔΑ.
Η ελπίδα μας, φωτίζει την ημέρα και την διαμορφώνει ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος της ανάγκης μας για αυτήν.
Προφανώς και η ανάγκη για ελπίδα είναι μεγάλη… Σε αυτήν ακριβώς βασίστηκαν ανά τον κόσμο για την δημιουργία των θρησκευμάτων αλλά και κάθε είδους εξάρτησης.
Στην ελπίδα, για μια "καλύτερη ζωή".
Η δική μας ελπίδα αναζητά τον καθαρό αέρα.
Όχι αυτόν που αναπνέουμε μόνο αλλά και εκείνον… της συνείδησης, της αξιοπρέπειας, της τιμής που ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ο καθένας μας να κουβαλάει στις πλάτες του.



Στον πλανήτη ΑΙΣΧΟΣ οι φωνές των ανθρώπων άστατες, βουητά βουβαλιών σε ένα κοπάδι συμπαράστασης για τον κοινό καλό. ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ. ΑΟΡΑΤΟΣ.
Δεν φτάνει στην γη… θα, θα φταίει το σήμα!
Εδώ, αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη ανώνυμη εταιρεία ανά το σύμπαν. Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ Α.Ε. και σχεδόν ομόφωνα γίναμε όλοι μέτοχοι με ισομερή ποσοστά αλλά και καθήκοντα.



ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΙΣΧΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΓΗ ΝΑ ΞΕΡΩ…

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ.
ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ, ΓΙΑΤΙ; Ε, ΘΑ, ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ.


Από την ώρα που άρχισαν οι επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας να παίρνουν μίζες, χάθηκαν οι ισορροπίες. Είμαστε εκτεθειμένοι χωρίς επικοινωνιακή κάλυψη καθώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής πληροφοριών σε εκείνους που έχουν στόχο να αφανίσουν το είδος μας!


Εδώ πλανήτης ΑΙΣΧΟΣ ενεργός, καλεί Ελλαδοχώρο.
Οι τελευταίες αναφορές γύρω από την εικόνα της Πατρίδας ήταν απαράδεκτες.
Αμφιβάλω αν με ακούτε!
Εκπέμπω ΣΟΣ και προσκαλώ με πλήρη επίγνωση όλα τα μέλη κομμάτων/κοπαδιών που προσανατολίζονται ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΧΙΑΣΤΗ , να γίνουν με την σειρά τους ΕΝΕΡΓΟΙ μέτοχοι στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ Α.Ε. και να συμβάλουν στην ουσιαστική εξέλιξη και ανάπτυξή της. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΓΗ!
ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ; ΓΕΛΑΣΑΤΕ; ΜΑ…ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ. 
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ


www.psema.gr
Απόσπασμα απο το ποίημα
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΙΣΧΟΣ
της συντάκτριας

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα